Бойовики набирають снайперів у жіночій колонії – розвідка

Бойовики набирають снайперів у жіночій колонії – розвідка

Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони зафіксувало на Донбасі загибель 10 і поранення понад 20 російських військовослужбовців 1 армійського корпусу.

Про це на брифінгу в п'ятницю заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Активізація Російською Федерацією бойових дій на Донецькому, Маріупольському та Волноваському напрямках призводить до втрат російських військовослужбовців 1 армійського корпусу. За даними воєнної розвідки, протягом тижня зафіксовані втрати противника становлять 10 осіб загиблими та понад 20 пораненими", - сказав Скібіцький.

За його словами, зважаючи на це та фактичну відсутність молодих чоловіків призовного віку на окупованих територіях Донецької та Луганської областей рівень укомплектованості бойових підрозділів і частин російських окупаційних військ є низьким - в окремих випадках вона становить близько 50 відсотків. 

Скібіцький також поінформував, що для комплектування російських окупаційних військ снайперами залучають жінок, які відбувають покарання у Сніжнянській жіночій виправній колонії.

"За наявними даними, відповідну роботу проводять інструктори збройних сил Росії", - зазначив представник ГУР Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-