На Маріупольському напрямку бойовики годину гатили зі 120-мм

На Маріупольському напрямку бойовики годину гатили зі 120-мм

Укрінформ
Впродовж дня противник продовжував обстрілювати позиції сил АТО, станом на цей час зафіксовано 15 таких випадків.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Найгарячіше сьогодні було на Маріупольському напрямку, де починаючи з опівночі ворог майже годину вів вогонь зі 122 мм САУ по наших опорних пунктів у районі Новотроїцького. Протягом ночі ще чотири рази проросійські бандформування обстріляли захисників Новотроїцького з мінометів калібру 82 мм та важких мінометів калібру 120 мм», - йдеться у повідомленні.

По укріпленнях поблизу Павлополя бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, а в районі Мар’їнки зі стрілецької зброї.

«На Донецькому напрямку під мінометним вогнем опинились наші бійці на околицях Авдіївки та біля шахти Бутівка. Також активно діяли снайпери поруч з Ленінським та Авдіївкою», - додали у штабі.

О 14.00 незаконні збройні формування проросійських найманців здійснили обстріл Путилівки зі 122 мм самохідної артилерійської установки. Бойовики вели вогонь зі сторони тимчасово окупованої Крутої Балки.

«Це чергова провокація російсько-окупаційних військ, спрямована на дискредитацію України та її Збройних Сил та грубе порушення існуючих Мінських домовленостей», - наголосили у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-