Міна влучила в КПП

Міна влучила в КПП "Майорськ", пункт пропуску теж закрили

Укрінформ
Внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі призупинено рух через два контрольні пункти в'їзду-виїзду: "Зайцеве" та "Майорськ".

Про це інформує Державна прикордонна служба.

"У зв’язку з проведенням провокативних обстрілів зі стрілецької зброї та мінометів терористичними проросійськими військами тимчасово призупинено пропускні операції на КПВВ "Зайцеве". Також одна із мін влучила безпосередньо в КрП "Майорськ", яка не розірвалася", - йдеться у повідомленні.

Організовано взаємодію із підрозділами ЗСУ та ДСНС, де наразі тривають заходи щодо її знешкодження: "Роботу буде відновлено лише після припинення терористами обстрілів та впевненості українських військових, що немає жодних загроз життю і здоров’ю населення, які перетинають лінію розмежування".

За даними прикордонників, за минулу добу лінію розмежування перетнуло 22,6 тисяч осіб та понад 4 тисяч транспортних засобів.

"Всього через КПВВ прослідувало: "Зайцеве" – 4465 осіб та 830 транспортних засобів; "Мар`їнка" – 6090 осіб та 1110 транспортних засобів; "Новотроїцьке" – 5555 осіб та 1455 транспортних засобів; "Гнутове" – 2800 осіб та 675 транспортних засобів; "Станично-Луганське" – 3660 осіб", - повідомили у відомстві.

У вівторок зранку для перетину лінії розмежування через КПВВ  "Мар’їнка" на в'їзд з неконтрольованої території та в зворотному напрямку знаходилося 300 та 200 автомобілів відповідно. У контрольних пунктах "Новотроїцьке" та "Гнутове" автомобільних черг не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-