Савченко у Слов'янську поговорила з переселенцями та мером

Савченко у Слов'янську поговорила з переселенцями та мером

Відео
Укрінформ
Народний депутат, Герой України Надія Савченко у понеділок, 6 червня, перебувала з робочою поїздкою у місті Слов'янськ, де, зокрема, поспілкувалася з переселенцями та мером міста.

Про це повідомляє сайт міста  Слов'янськ “6262.com.ua". 

"Візит Надії Савченко став для Слов'янська справжнім сюрпризом. Так співпало, що біля будівлі виконкому на мітинг зібралися переселенці, яким призупинено виплати допомоги. Дана акція протесту проходить по усій Україні. Поспілкуватися з ними приїхала Надія”, -йдеться у повідомленні. 

Вислухавши проблеми переселенців, Надія Савченко захотіла поспілкуватися з місцевою владою особисто. Піднявшись у приймальню, вона вирішила поспілкуватися з міським головою Слов'янська Вадимом Ляхом та його заступниками за закритими дверима.  

"Я бачила, як захоплювали ваші ради, як Краматорський аеродром захоплювали. Тому я приїхала в ці місця. Я їду взагалі по Україні, почала з Полтавської, Харківської області. Заїду, куди встигну. Мені треба повертатися у Верховну Раду. Скільки питань назбираю — будемо вирішувати. Просто хочу побачити, що думають люди, що і як відбувається… Згорю- так згорю. Будемо боротися", - заявила Савченко, спілкуючись з громадянами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-