На КПП Донеччини службовий пес затримав товару на 70 тисяч

На КПП Донеччини службовий пес затримав товару на 70 тисяч

Фото
Укрінформ
У Донецькій області на контрольних пунктах в'їзду-виїзду прикордонники затримали автомобілі з понад 600 кг полуниці та чотири транспортні засоби з різним товаром на 70 тис. грн, який перевозили на окуповану територію.

Про це повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Держприкордонслужби України.

"На контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Мар‘їнка" і "Гнутове" прикордонники разом з представниками фіскальної служби зупинили 4 транспортні засоби, які намагалися перемістити на неконтрольовану територію акумуляторні батареї, техніку, побутову хімію і продукти харчування. Транспортні засоби і вантаж, оцінені на суму майже 70 тисяч гривень, передали представникам зведеної мобільної групи і фіскальної служби", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що ще 2 автомобілі, які намагалися перевезти на непідконтрольну територію понад 600 кілограмів полуниці без відповідних документів, затримали на блокпості "Майорськ" прикордонники загону Краматорська.

Крім того, прикордонники констатували, що через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Зайцеве" проїхав вантажний автомобіль з гуманітарним вантажем від благодійного фонду "Доброта". Транспортний засіб перевозив до Донецька понад 2,5 тонни дитячого харчування.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-