"Пряма лінія" у "ДНР": хакери "злили" заготовки запитань та відповідей

Оновлено
Укрінформ
Співтовариство українських хакерів "КіберХунта" добуло сценарний план із постановочними запитаннями "прямої лінії" ватажка "ДНР" Олександра Захарченка з "жителями Донбасу".

Сценарій опублікований на сайті "Кіберхунти"

"Патріоти КіберХунти добули сценарний план так званої прямої лінії Захарченка з жителями Донбасу. Російська маріонетка "відповідає" на заздалегідь підготовлені постановочні запитання", - йдеться в повідомленні. 

За сценарієм у своєму вступному слові ведучий заявляє, що більшість питань, на які відповідатиме ватажок "ДНР", "надійшли на його сайт", куди, трохи-немало, нібито надійшло 6 тис. звернень. А тепер адміністрація  Захарченка "вийшла на них по зворотному зв'язку і запросила до нас у студію".

Далі йдуть постановочні запитання і готові на них відповіді Захарченка. Зокрема, російська маріонетка погрожує Україні воєнними діями,  виступає проти поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі і солодко бреше про те, як дедалі поліпшується становище в ОРДО. 

Як відомо, окупаційна адміністрація ОРДО анонсувала, що Захарченко проведе 2 червня "пряму лінію з жителями Донбасу".

Раніше призначений Росією Захарченко вже намагався провести нібито "прямі лінії" з жителями України. Так у квітні він намагався "поспілкуватися" з жителями Харкова. Тоді СБУ створила дзеркало сторінки онлайн-конференції і перехопила запитання до ватажка бойовиків, більшість з яких містили нецензурні  висловлювання на адресу Захарченка і "Л/ДНР".

Українські спецслужби також взяли участь у нібито "прямій лінії" з жителями Одеської області 4 травня, поставивши кілька запитань "випускнику ПТУ і продавцю курячих стегенець" Захарченку. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-