Багато хто з маріупольських поліцейських мають бойовий досвід - Жебрівський

Багато хто з маріупольських поліцейських мають бойовий досвід - Жебрівський

Укрінформ
Серед новобранців новоствореної поліції в Маріуполі чимало тих, хто має бойовий досвід.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Маріуполь став 28-м містом в Україні та третім на Донеччині, де відтепер цілодобово нестимуть службу патрулі нової поліції. Серед новобранців чимало тих, хто має бойовий досвід. Завдання цих молодих хлопців і дівчат - уособлювати порядок і долати кризу суспільної довіри", - написав Жебрівський.

Коментуючи вчорашню поїздку на Донеччину глави уряду Володимира Гройсмана, Жебрівський зазначив: "Програма перебування Прем’єр-міністра в області видалась насиченою. Спілкування з виробничниками та огляд металургійного підприємства, відвідування дитячого садка і нарада з робочих питань. Але головне, що прийнято кілька позитивних рішень і визначено першочергові напрямки".

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на Донеччині взяв участь в урочистій церемонії складання присяги працівниками Маріупольського відділу поліції, а також у нагородженні працівників Національної поліції Донецької області, ознайомився з роботою ПрАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча", провів нараду з керівництвом регіону з актуальних проблем соціально-економічного розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-