На Донеччині підприємець розтратив бюджетні кошти

На Донеччині підприємець розтратив бюджетні кошти

Укрінформ
У місті Краматорську Донецької області виявлено факт розтрати підприємцем державних бюджетних коштів на суму 1,2 мільйона гривень.

Про це повідомили в прес-службі місцевої прокуратури Краматорська.

"Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури Краматорська розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Місцевою прокуратурою Краматорська спільно із співробітниками відділу Краматорська поліції, Управління захисту економіки Нацполіції України і штабом СБУ в зоні проведення АТО встановлено, що фізична особа-підприємець, шляхом укладення з міською радою Краматорська незаконних договорів на встановлення лічильників обліку тепла в місті, зробила розтрату бюджетних коштів.

За попередніми даними, сума збитків, заподіяних місцевому бюджету, становить 1,2 млн грн.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисника виявлено і вилучено 10 тис. доларів США, 350 тис. грн, а також чотири автомобілі.

Зараз вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину, обрання запобіжного заходу і накладення арешту на вилучене майно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-