Бойовики укріплюють позиції на чотирьох напрямках - розвідка

Бойовики укріплюють позиції на чотирьох напрямках - розвідка

Укрінформ
На Новоайдарському, Сєверодонецькому, Слов'янському та Донецькому напрямках бойовики укріплюють бойові позиції, проводять ротацію передових підрозділів та поповнюють боєкомплекти своїх підрозділів. 

Про це повідомляє прес-центр ГУ розвідки МОУ.

"Новоайдарський. В районі н. п. Паньківка проведено ротацію підрозділів 12 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ;

Сєверодонецький та Слов'янський. Інженерними підрозділами 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК проводяться роботи з укріплення позицій в районах н. п. Голубівське та Зайцеве відповідно;

Донецький. Здійснено поповнення боєкомплекту підрозділів 2 мотострілецького батальйону 11 окремого мотострілецького полку 1 АК, розгорнутих в районі н. п. Ясинувата, Спартак (вісім автомобілів з мінами до 82 та 120-мм мінометів, а також пострілами для ручних протитанкових гранатометів)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що на вихідних, 21-22 травня 2016 року, з Росії до міста Ровеньки Луганської області поставлено 45 паливозаправників. 

"Продовжується інтенсивне постачання противником паливно-мастильних матеріалів з території РФ. 21-22 травня ц.р. через н. п. Свердловськ до н. п. Ровеньки (база зберігання паливно-мастильних матеріалів 2 АК) переміщено 45 паливозаправників", - зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-