У Святогірську визначили переможців обласного конкурсу шкільних газет

У Святогірську визначили переможців обласного конкурсу шкільних газет

Укрінформ
З 20 по 22 травня в Святогірську, на базі дитячого оздоровчого закладу "Сонячний", відбувся обласний фестиваль-конкурс шкільних газет "Юнкорівська МаYoвка". Участь у ньому взяли представники 12-ти редакцій з різних міст Донецької області.

Про це повідомляє управління у справах сім'ї та молоді Донецької ОДА. 

"Програма фестивалю була насичена різноманітними заходами. Звичайно ж, найважливішими і продуктивними для юнкорів стали майстер-класи, за напрямками журналістика і редактура, верстка газет, а також фотографія", - йдеться у повідомленні.

Також однією з важливих частин фестивалю стали дебати на тему "Соціальні мережі - добро чи зло?", де юнкори вчилися правильно висловлювати свої думки і відстоювати свою точку зору. Крім цього, було проведено круглий стіл із керівниками шкільних редакцій, де обговорювалися основні проблеми шкільних газет і способи їх вирішення.

На завершення "Юнкорівської МаYoвки" відбулася вже традиційна для фестивалю "Гола правда", на якій члени журі розповіли про основні досягнення шкільних ЗМІ і недоліки юнкорів при створенні і випуску газет.

За підсумками фестивалю кращою шкільною газетою Донецької області стала редакція газети "Рідна дюжина" (м. Дружківка, ЗОШ № 12), а в номінації "Кращий кореспондент" перемогу здобула представниця цієї ж редакції Єлизавета Секретаренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-