На Донеччині субсидії отримують понад 277 тисяч сімей

На Донеччині субсидії отримують понад 277 тисяч сімей

Укрінформ
Понад 277 тисяч сімей у Донецькій області отримують субсидії на житлово-комунальні послуги.

Про це повідомляє департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

"На 1 травня 2016 року субсидії на житлово-комунальні послуги в області одержували 277,4 тис. сімей", - йдеться у повідомленні.

Наразі в органах соціального захисту населення триває робота по призначенню субсидій на житлово-комунальні послуги по справам, термін дії яких минув 30 квітня 2016 року.

"Перерахунки здійснюються без звернень громадян в автоматичному режимі (за виключенням справ по субсидіям на скраплений газ та тверде та рідке пічне побутове паливо та справ, які потребують розгляду відповідними комісіями при місцевих органах влади)", - повідомили в ОДА.

Зазначається, що громадянам, які мають пільги на оплату житлово-комунальних послуг і звертаються за субсидією, відповідні пільги на період отримання субсидій не нараховуються.

"Вважаємо за необхідне наголосити, що зазначені зміни не призведуть до зменшення рівня соціального захисту населення, оскільки субсидії розраховуються з урахуванням пільг і обсяг обов'язкового платежу за послуги залежить лише від доходів сім'ї. Ті домогосподарства, які не мають права на субсидію, але мають право на пільгу, будуть отримувати пільгу. А ті, які мають право на субсидію, будуть отримувати субсидію", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-