У Покровську запустили в небо найбільший в Україні прапор ЄС

У Покровську запустили в небо найбільший в Україні прапор ЄС

Укрінформ
У Покровську (колишній Красноармійськ) Донецької області у четвер розпочалися заходи, приурочені до Дня Європи, який відзначатиметься 21 травня. Зокрема, у місті розпочав роботу форум "Шляхи євроінтеграції Донеччини", а також запустили в небо найбільший в Україні прапор ЄС.

Про це повідомляє управління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації. 

"Сьогодні у Покровську за допомогою повітряних зміїв запустили у небо найбільший прапор ЄС розміром 850 квадратних метрів. Цей факт був зареєстрований представниками Книги рекордів України", - йдеться у повідомленні.

Участь у обговореннях форуму взяли очільник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський, координатор проектів ОБСЄ в Україні – посол Вайдотас Верба, менеджер з комунікацій Представництва ЄС в Україні Марті Лутсар та генеральний консул Німеччини Вольфганг Мьоссінгер.

"Дуже позитивно, що ми сьогодні думаємо не лише про погане, а дивимось у майбутнє. А наше майбутнє спільне із ЄС - світле та заможне", - наголосив під час урочистого відкриття заходу Павло Жебрівський.

Учасники форуму обговорять проекти з розвитку малого та середнього бізнесу, діляться досвідом, розглядають можливі шляхи розвитку задумів зі створення невеликих підприємств з урахуванням європейських стандартів якості. Програма обговорень насичена дискусіями та роботою у секціях. Для зручності учасників у приміщеннях працюють електронні панелі.

Також у центрі міста працює великий ярмарок, на якому представлені національні страви країн ЄС та презентовані найпопулярніші туристичні маршрути.

Як повідомляє ІА "Вчасно", головна площа міста перетворила у європейську містечко, на ній також відбулася презентація країн-учасниць ЄС, які підготували навчальні заклади міста. Також глядачам було продемонстровано колекцію українського стилізованого одягу "Справжня Україна" від театру моди "Клеопатра".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-