У Волновасі юнаків урочисто провели в армію

У Волновасі юнаків урочисто провели в армію

Укрінформ
У районному центру культури і дозвілля міста Волноваха у середу відбулися урочистості з нагоди проводів юнаків на строкову службу в Збройних Силах України та інших військових формуванях.

Про це повідомляється на сайті Волноваської райдержадміністрації. 

"18.05.2016 року в РЦКД м.Волноваха відбулися урочисті заходи з нагоди проводів в армію юнаків Волноваського району за участю Волноваського районного військового комісаріату, Волноваської районної державної адміністрації, ради ветеранів райдержадміністрації, представників військово-цивільного співробітництва, військовослужбовців 72 ОМБР та волонтерів", - йдеться у повідомленні.

Юнаків привітали теплими словами, подарунками та святковим концертом за участю народного артиста України Петра Чорного, української співачки Катерини Шимків та місцевих творчих колективів.

Як відомо, у четвер, 5 травня, в Україні стартував призов на строкову військову службу в Збройних Силах України та інших військових формувань. Зокрема, до лав ЗСУ цієї весни буде покликано понад 8 тисяч юнаків у віці від 20 до 27 років.

При цьому, військовослужбовці строкової служби не будуть залучатися до проведення АТО в Донецькій і Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-