У Маріуполі на концерт

У Маріуполі на концерт "Океану Ельзи" прийшли 30 тисяч

Укрінформ
У  Маріуполі на концерті гурту Святослава Вакарчука «Океан Ельзи», що проходив пізно увечері 17 травня в СК «Іллічівець», було до 30 тисяч глядачів, але громадський порядок був забезпечений на всі 100%.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Дякую особовому складу поліції Донеччини, підрозділам Національної гвардії, СБУ та ВСУ за відмінно виконану роботу. Публічний порядок під час концерту "Океан Ельзи" був забезпечений на всі 100%. До 30 тисяч глядачів. Ми це зробили. Поліція Донеччини в черговий раз довела свою підготовленість, організованість та готовність захищати, забезпечити безпеку наших українських громадян», - написав глава обласної міліції.

Він додав, що під час виступу артистів війна не припинялась ні на мить. «За кілька десятків кілометрів від Маріуполя безпілотники бойовиків "ДНР" скидали запальні гранати. Концерт "Океану Ельзи" в Маріуполі, в зоні АТО - це вже історія. Кілька годин мирного життя для нашого прифронтового міста посеред війни. Ми впорались. Вдячний кожному. Слава Україні!», - зазначив Аброськін.

Фото: ФБ/Океан Ельзи

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-