"Океан Ельзи" в Маріуполі: реєстрація автомобілів та обмеження руху транспорту

Карта
Укрінформ
У зв’язку з приїздом до Маріуполя гурту "Океан Ельзи" поліція перейшла на посилений режим несення служби: на блокпостах міста здійснюватиметься реєстрація усіх, хто в’їжджатиме у місто, а біля стадіону СК "Іллічівець", де проходитиме концерт, буде частково обмежений рух транспорту.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Донецькій області. 

"Наразі у зв’язку з приїздом в зону АТО гурту "Океан Ельзи" знову введено в дію посилений режим несення служби, усі внутрішні блокпости посилені додатковими силами поліції. З метою забезпечення безпеки на блокпостах Маріуполя здійснюватиметься реєстрація усіх, хто в’їжджатиме у місто", - йдеться у повідомленні.

Крім того, з метою забезпечення дорожнього руху та запобігання виникненню заторів особовий склад поліцейських Донецької області, які здійснюють нагляд за дорожнім рухом, буде задіяний для несення служби на території, яка прилягає до місця проведення концерту.

В зв’язку з очікуванням великої кількості відвідувачів концерту рекомендується, по можливості, користуватися послугами громадського транспорту.

Як зазначили в поліції, 17 травня під час проведення концерту гурту "Океан Єльзи" на критому стадіоні СК "Іллічівець", який розташований по проспекту Нахімова, буде частково обмежений рух транспорту, а саме: по вулицям Бахчиванджи,Лавицького та Ростовської (яка проходить біля "Дому побуту") від проспекту Будівельників до проспекту Нахімова та проспект Нахімова від вулиці Італійської до вулиці Кронштадтська. 

Місця парковки транспорту: вулиця Бахчиванджи з обох боків, вулиці Лавицького та Ростовська з одного боку (по ходу руху транспорту). Заїзд на парковки здійснюється тільки з боку проспекту Будівельників.

Час обмеження руху орієнтовно з 14 годин 17 травня і до закінчення заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-