У Краматорську місцеві допомогли затримали бойовика

У Краматорську місцеві допомогли затримали бойовика "ДНР"

Укрінформ
Краматорські поліцейські за допомогою місцевих жителів затримали члена НЗФ, який у квітні-травні 2014 року чергував на блок-посту бойовиків, однак навіть в "ДНР" його не взяли на за пияцтво.

Про це повідомляє Краматорський відділ поліції ГУ НП в Донецькій області. 

" Під час проведення оперативно-профілактичних заходів, пов’язаних з обходом житлових помешкань громадян, від мешканців міста дільничні інспектори Краматорського ВП отримали інформацію про чергового бойовика, який ніс службу на блокпості під час окупації міста у 2014 році",   йдеться у повідомленні.

Як пояснив 31-річний краматорчанин, під час окупації міста у 2014 році один його раніше судимий знайомий, який, до речі, вже засуджений за сепаратизм, запросив його почергувати на блокпосту за відповідну винагороду. Нині цей знайомий знаходиться під слідством за кримінальним провадженням за ст. 258 (Терористичний акт), додали в поліції.

"На пропозицію затриманий погодився, і протягом квітня-травня 2014 року здійснював пропускний режим виключно за їжу, обіцяних грошей так і не отримав. Але навіть бойовикам він не підійшов. За те, що чоловік досить часто прикладався до чарки, його вигнали", - йдеться у повідомленні

Даний факт було внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 260 (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України, фігуранту повідомлено про підозру. Свою провину чоловік визнає та співпрацює зі слідством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-