На Донеччині чоловік знайшов патрон та спробував розібрати: відірвало пальці

На Донеччині чоловік знайшов патрон та спробував розібрати: відірвало пальці

Укрінформ
Мешканець селища Новгородське на Донеччині у неділю постраждав внаслідок власної безпечності: знайшовши біля будинку патрон, спробував його розібрати.

Про це повідомляє Бахмутський ВП ГУНП в Донецькій області. 

"47-річний чоловік з мінно-вибуховою травмою був доставлений до лікарні Торецька. Співробітники Торецького відділення поліції з'ясували, що поблизу свого будинку він знайшов патрон калібром 12,7 мм. Та замість того, щоб повідомити про небезпечну знахідку правоохоронцям, чоловік вирішив розібрати його. Але раптово стався вибух, внаслідок якого господар отримав поранення ноги, грудної клітини. Чоловікові відірвало два пальця на руці", - йдеться у повідомленні.

Нині постраждалий перебуває на стаціонарному лікуванні, його життю нічого не загрожує.

Правоохоронці в черговий раз нагадують громадянам: бойові припаси і вибухівка - предмети масового ураження і найменшої необережності достатньо, аби привести їх в дію та накликати біду на себе та оточуючих.

Поліція Донецької області закликає громадян бути уважними та відповідальними, в разі знаходження підозрілих небезпечних предметів не наближатися до них і тим паче не чіпати, а відразу повідомляти про знахідку до поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-