На вулиці Маріуполя вийшли велопатрулі

На вулиці Маріуполя вийшли велопатрулі

Фото
Укрінформ
Для забезпечення публічної безпеки у 2 районах Маріуполя заступили на службу велопатрулі.

Як повідомляє Маріупольський відділ поліції ГУНП в Донецькій області.

"Їхня ефективність доведена роками - вже більше 12 років велопатрулі виїжджають на вулиці Маріуполя в теплу пору року. Вони маневрені, швидкі та охоплюють значно більшу територію обслуговування, ніж піші наряди. Введено їх всього 4 - в двох районах міста в зв'язку з їх примиканням до узбережжя Азовського моря", - йдеться у повідомленні.

Згідно з поліцією, як правило, у всіх курортних містах з настанням літа збільшується кількість кримінальних і адміністративних правопорушень: "Це пов'язано, перш за все, з підвищеним напливом гостей, охочих провести час на морському узбережжі. Саме вони найчастіше є "мішенню" для підприємливих зловмисників, яких приваблюють "легкі" гроші. Щоб не допустити росту злочинності та оздоровити оперативний стан в цілому, в Приморському та Лівобережному районах Маріуполя приступили до несення служби велопатрулі".

До складу патруля входять по два поліцейських, кожен з яких забезпечений спеціальними засобами й табельною зброєю. Форма одягу також має свою специфіку - білі футболки з шевронами та шорти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-