Жебрівський створив спецкомісію для перевірки чиновників ОДА

Жебрівський створив спецкомісію для перевірки чиновників ОДА

Укрінформ
При Донецькій облдержадміністрації за участь представників АТЦ буде створена спеціальна комісія, яка перевірить на причетність до  "злочинів" усіх працівників ОДА- фігурантів одного з журналістських розслідувань.

Про це заявив на своїй сторінці у Фейсбуці голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. 

"Минулого тижня в інтернет-простір вийшла стаття, де автор, згадуючи окремих працівників Донецької облдержадміністрації, звинуватив їх у різних гріхах. Запобігати і рефлексувати не збираюсь. Сьогодні на апаратній нараді дав доручення створити при ОДА спеціальну комісію, що перевірить на причетність до так званих "злочинів" усіх фігурантів статті", - йдеться у повідомленні.

Спецкомісія розслідуватиме у тому числі і звинувачення, що нібито Жебрівський має спільний бізнес з одним із міських голів Донеччини. "Щось знайдуть – обіцяю поділитися", - написав донецький губернатор.

"До складу комісії заради максимальної незаангажованості увійдуть представники Антитерористичного центру. За результатами перевірки прийматиму рішення. Але відповідати за свої слова повинні всі. У тому числі "журналісти сенсаційних розслідувань", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-