До Комінтернового перекинули бригаду

До Комінтернового перекинули бригаду "зелених чоловічків" - ГУР

Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України прогнозує посилення диверсійно-розвідувальної діяльності російських окупаційних військ на Маріупольському напрямку в зв'язку з перекиданням з Новоазовська до Комінтернового підрозділу 45 окремої бригади спецпризначення Повітрянодесантних військ ЗС РФ.

Про це повідомило ГУР Міноборони.

"Підтверджено перекидання підрозділу 45 окремої бригади спеціального призначення (Кубінка) Повітрянодесантних військ Збройних сил РФ з району населеного пункту Новоазовськ до району н.п.Комінтернове. У зв’язку з чим очікується активізація диверсійно-розвідувальної діяльності російських окупаційних військ у так званій «сірій зоні» на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у ГУР, підрозділи 45 окремої бригади брали безпосередню участь в окупації Автономної Республіки Крим та з 2014 року регулярно проводять диверсійно-розвідувальні операції на тимчасово окупованих територіях сходу України. Командиром бригади є полковник ЗС РФ Вадим Паньков.

Окрім того, Головне управління розвідки Міноборони зафіксувало перекидання військової техніки та паливно-мастильних матеріалів з території РФ до населених пунктів окупованого сходу України. Зокрема, в село Рози Люксембург Новоазовського району Донецької області перекинуто 11 танків Т-72, у місто Ровеньки на Луганщині - шість цистерн (до 300 тонн) з дизельним пальним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-