Український стенд представлять на Міжнародному книжковому ярмарку у Варшаві

Український стенд представлять на Міжнародному книжковому ярмарку у Варшаві

Укрінформ
У Варшаві в Палаці культури і науки 23-26 травня відбудеться Міжнародний книжковий ярмарок (Międzynarodowe Targi Książki w Warszawie), в якому Україна буде представлена національним стендом і літературною програмою.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на посольство України в Польщі.

Відкриття українського національного стенда відбудеться 23 травня за участю директора Українського інституту книги Олександри Коваль та радника-посланника Посольства України в РП Романа ШепелякаГасло участі України в цьогорічному ярмарку звучить: «Крихкість існування» (Fragility of existence).

У цьому році відвідувачі Міжнародного книжкового ярмарку у Варшаві матимуть змогу побачити понад 300 найновіших книг українських видавництв. Зокрема, на українському стенді (№134, Мармурова зала) можна буде придбати книги 20 українських видавництв (Маміно, Віват, Видавництво Старого Лева, АССА, Парасоля, Вільний вітер, Час майстрів, Пам’ятки України, НІКА-Центр, Видавництво Анетти Антоненко, Час Змін Інформ, Нора-Друк, Саміт-Книга, Фоліо, Дух і Літера, ТУТ, Вовкулака, The Will Production) та продукцію харківської поліграфії Ukrainian Puzzles. 

В українській літературній програмі візьмуть участь Світлана Тараторіна, Радек Рак, Ярина Цимбал, Марцін Ґачковський, Галина Ткачук, Катажина Ририх, Мацей Пйотровський та Юрій Винничук.

Міжнародний книжковий ярмарок у Варшаві – найбільша культурна книжкова подія Польщі та один із найстаріших книжкових ярмарків Європи. Торік гостями ярмарку стали близько 100 тис. відвідувачів (рекордна кількість за всю історію ярмарку). Участь в ньому взяли 1 тис. авторів, перекладачів та ілюстраторів з усього світу, відбулося понад 800 подій. В цьому році почесною гостею Міжнародного ярмарку у Варшаві є Італія. 

Нагадаємо, на книжковому ярмарку в Буенос-Айресі представили український стенд.

Фото: festiwalliteraturydzieciecej.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-