У Великій Британії вшанували пам’ять українських героїв

У Великій Британії вшанували пам’ять українських героїв

Фото
Укрінформ
У центрі Спілки української молоді у Великій Британії «Тарасівка» у Вестон-он-Тренті (графство Дербішир) відбулася церемонія вшанування памʼяті українських героїв.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України у Сполученому Королівстві.

«Мали честь долучитися до церемонії вшанування памʼяті українських героїв в оселі Тарасівка у день Свята героїв, який традиційно відзначається в день Зіслання Святого Духа. Вічна пам'ять героям, які поклали своє життя на захист Батьківщини», – йдеться в дописі.

Також диппредставництво висловило вдячність усім за активну працю для України та українського народу у ці важкі часи, і за відстоювання інтересів української держави на всіх можливих рівнях, а також упевненість, що російському агресору не вдасться знищити український народ.

«Слава всім нашим воїнам – кожному та кожній, хто продовжує захищати Україну та український народ!», – додали у посольстві.

Нагадаємо, в Українському культурному центрі Союзу українців у Великій Британії у Лондоні відбулася зустріч з президентом Світового конгресу українців (СКУ) Павлом Ґродом, у якій взяли участь близько сотні українців.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-