На культурному фестивалі у Південній Кореї представили український стенд

На культурному фестивалі у Південній Кореї представили український стенд

Фото
Укрінформ
Представники української громади Південної Кореї та посольства України взяли участь у фестивалі «2024 Children’s Day Cultural Festival», який проходив у Військовому меморіалі Кореї у Сеулі.

Як передає Укрінформ, про це посольство у Республіці Корея повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Під час заходу були представлені малюнки учасників Міжнародного марафону мандрівних виставок «Формула миру в мистецтві дітей».

На українському стенді гості мали змогу долучитися до творчого майстер-класу з плетіння браслетів, спробувати українські смаколики, а також познайомитися з культурними традиціями.

Посол України Дмитро Пономаренко привітав відвідувачів фестивалю з цим особливим святом, водночас нагадав про важкий досвід українських дітей, які страждають від російської війни.

Посольство подякувало організаторам фестивалю за потужний жест солідарності та підтримки України.

Також вдячність висловлена активістам громади пані Ганні Крижановській, пані Олені Щегель, пані Христині Майданчук та пані Ользі Шестаковій за допомогу в організації роботи українського стенда.

«Цей день Дітей в Кореї збігся з Великодніми святами, які обʼєднують нас у велику родину. Тож наші серця сповнені незламною вірою і надією у перемогу України, та якнайшвидше відновлення миру і добробуту для кожної родини», – додали у диппредставництві.

Нагадаємо, у центрі Сеула 5 травня активісти місцевої української громади провели пресконференція із ходою «Never Again», присвячену вшануванню памʼяті полеглих у Другій світовій війні.

Фото: посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-