У Лондоні відбувся форум українських громадських і бізнесових спільнот Британії

У Лондоні відбувся форум українських громадських і бізнесових спільнот Британії

Фото
Укрінформ
У Лондоні провели захід UA in UK Forum, до роботи якого долучилися представники понад 50 українських громадських та бізнес спільнот у Сполученому Королівстві.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України у Великій Британії.

Форум відбувся завдяки засновниці української спільноти в Лондоні UA in UK Community Олександрі Волковій.

«Сьогодні єдність закордонного українства навколо підтримки світом відновлення територіальної цілісності, суверенітету Української держави, засудження Росії як країни-агресора, примушення її до виконання норм міжнародного права та притягнення винних до відповідальності за скоєні злочини є надзвичайно важливою», – наголосили у диппредставництві.

Зауважується, що такі платформи як UA in UK Forum є надзвичайно цінними для продовження роботи з посилення голосу України на міжнародній арені, створення належних умов ефективної комунікації, а також формування в українців за кордоном відчуття причетності до майбутнього України та внеску у Перемогу над державою-терористом.  

Посольство побажало цій ініціативі подальшого розвитку та закликало українців долучатися до подібних заходів у майбутньому.

Нагадаємо. у грудні 2023 року в Українському культурному центрі в Лондоні відбувся спільний захід за участі численних українських громадських організацій, які діють у Великій Британії.

Координацію цієї платформи для знайомства з діяльністю українських активістів, а також за обмін цікавими ідеями та проєктами займалися Український інститут у Лондоні (Ukrainian Institute London) і Союз українців у Великій Британії відділ Лондон (Association of Ukrainians in Great Britain - London Branch).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-