Представники діаспори обговорили підтримку України з послом у Польщі

Представники діаспори обговорили підтримку України з послом у Польщі

Фото
Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (СКУ) Павло Ґрод і голова Об’єднання українців у Польщі Мирослав Скірка провели зустріч з послом України в Польщі Василем Зваричем.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Польщі.

«Сторони обговорили стан справ у сфері розвитку українсько-польського співробітництва, роль Польщі у продовженні надання допомоги Україні, а також нові шляхи консолідації зусиль закордонного українства та світової спільноти у боротьбі з російською агресією проти України», – йдеться в дописі.

Василь Зварич висловив вдячність СКУ за реалізовані заходи на підтримку України та єдність світових українських спільнот задля перемоги України.

Нагадаємо, керівники Світового конгресу українців на чолі з президентом СКУ Павлом Ґродом провели у Бухаресті зустріч з прем’єр-міністром Румунії Марчелом Чолаку.

Під час зустрічі пан Ґрод закликав Румунію протидіяти російській дезінформації та провокації, а також взяти провідну роль в просуванні входу України до НАТО та Європейського союзу.

Лідери української діаспорної організації подякували Марчелу Чолаку за підтримку українських громад, а Павло Ґрод вручив прем’єр-міністру Румунії памʼятну відзнаку СКУ.

Фото: посольство України у Польщі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-