У Японії розпочинає роботу Український освітній хаб

У Японії розпочинає роботу Український освітній хаб

Укрінформ
На базі Асоціації японсько-української дружби НПО «Краяни» та Української недільної школи «Джерельце» у Токіо З квітня розпочинає свою роботу Український освітній хаб у Японії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Японії.

Хаб з’явиться за підтримки Японського фонду у рамках Мережі Українських освітніх хабів.

Його місія – надати можливість українцям, що проживають в Японії, продовжити здобувати освіту за українською державною програмою та набувати навичок для успішного життя, перш за все соціально-комунікативних, а дорослим опанувати знання та навички, які потрібні на ринку праці задля можливості фінансово забезпечувати себе та своїх дітей.

У хабі доступні такі безплатні онлайн-послуги: профорієнтаційне тестування для старшокласників, навчання «м'яких» навичок (soft skills), навчання та тестування рівня володіння українською мовою, психосоціальна підтримка та багато іншого.

Перша лекція на тему «Як батькам стати психологом для своєї дитини» відбудеться 9 квітня. Для реєстрації потрібно заповнити форму. Детальніша інформація доступна за посиланням.

Нагадаємо, перший у Японії український книжковий клуб «Літературні вечорниці у Токіо» запросив охочих відвідати онлайн-обговорення книжок українських письменників, які відбудуться у квітні та травні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-