Бібліотека Мохаммеда бін Рашида в Дубаї отримала книжки про історію УГКЦ

Бібліотека Мохаммеда бін Рашида в Дубаї отримала книжки про історію УГКЦ

Укрінформ
Бібліотека імені шейха Мохаммеда бін Рашида Аль Мактума в місті Дубай (ОАЕ) отримала чотири книги англійською мовою про історію Української греко-католицької церкви та її новомучеників.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила УГКЦ в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Отець УГКЦ Любомир Филипчак особисто передав ці книги старшому працівнику бібліотеки мадам Мейтаяк як вклад в розвиток знань про інші релігії і Церкви для усіх, хто живе в ОАЕ.

Як подарунок від бібліотеки отець Филипчак отримав книгу «Flashes of Thought», автором якої є Мухамед бін Рашид Аль Мактум, правитель Дубай.

Читайте також: В Абу-Дабі створили новий український танцювальний колектив «Коралі»

Зауважимо, що бібліотека Мохаммеда ібн Рашида (Mohammed Bin Rashid Library) була відкрита в червні 2022 року на набережній затоки Dubai Creek. Вона є найбільшою бібліотекою на Близькому Сході. Її будівля має незвичну форму – у вигляді підставки для Корану.

Фонди бібліотеки представлені у 9 тематичних залах: дитяча література, книги для молоді, збірки карт та атласів, мультимедіа і мистецтво, ділові видання тощо.

Крім того, тут застосовують новітні технології штучного інтелекту, зокрема електронну систему пошуку книг, термінали самообслуговування та розумних роботів, які реагують на запити відвідувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-