«Stop Russian Terror»: У Варшаві відбудеться акція проти посилення російських обстрілів України

«Stop Russian Terror»: У Варшаві відбудеться акція проти посилення російських обстрілів України

Укрінформ
Громадська ініціатива Euromaidan-Warszawa скликає українців у Польщі на термінову акцію біля представництва Єврокомісії у Варшаві у зв’язку з посиленням обстрілів території України, в тому числі цивільного населення, і відсутністю реальної допомоги зі сторони ЄС.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

«Україна відбиває атаку за атакою, калібр за калібром. Наші батьки, наші брати і друзі з дітьми сидять цілодобово в коридорах, бо Росія може скидати бомби їм на голову по 12 разів на день. У цей час Європа вважає, що в нас є десятиліття, щоб перемогти Росію. У нас нема десятиліть – і в Європи теж. Україні потрібна протиповітряна оборона вже і зараз», – наголосила кореспонденту Укрінформу Наталка Панченко, лідерка громадської ініціативи Euromaidan-Warszawa.

Так, учасники мітингу вимагатимуть:

  • Негайно надати Україні зброю для захисту цивільного населення: літаки F-16, системи протиповітряної оборони, безпілотники та ракети з великим радіусом дії
  • Ізолювати російських дипломатів, заборонивши їм доступ до міжнародних майданчиків
  • Схвалити використання заморожених російських активів для допомоги Україні

Представництво Єврокомісії у Варшаві розташоване за адресою: вул. Ясна 14/16А.

Як повідомляв Укрінформ, в період новорічних свят Росія застосувала для ударів по Україні майже 300 ракет і понад 200 ударних дронів типу Shahed.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-