СКУ привітав із Днем Збройних Сил України та святом Миколая

СКУ привітав із Днем Збройних Сил України та святом Миколая

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) привітав із Днем Збройних Сил України та Днем Святого Миколая, що вперше відзначаються в один день – 6 грудня.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку СКУ у Фейсбуці.

«Сьогодні Україна вперше відзначає День святого Миколая та День збройних сил в один день. Об'єднання цих дат символічно вказує на зв'язок між теплом і щедрістю святого та захистом і самопожертвою наших героїв. Ми дякуємо Збройним Силам України не лише сьогодні, а й щодня», - наголошується у повідомленні.

В СКУ зазначили, що за ЗСУ стоять мільйони життів, тихі ранки українських дітей і свято Миколая. «Спільне святкування об'єднує нас у вдячності та підтримці для тих, хто служить на фронті, залишаючи свої родини вдома. Не зважаючи ні на що продовжуємо вірити в дива та продовжуємо підтримувати наших захисників», - додали в організації.

Читайте також: Сьогодні тільки одне побажання - перемогти: Зеленський привітав воїнів із Днем ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 6 грудня, українці відзначають День Збройних сил України. Верховна Рада ухвалила закон «Про Збройні сили України», «Про оборону України» 6 грудня 1991 року, а 13-го грудня – Концепцію оборони і будівництва Збройних сил України, які визначили основні принципи та напрями розбудови українського війська.

Також сьогодні в Україні вперше святкують день Святого Миколая за новоюліанським календарем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-