У Словенії українці провели вуличну акцію в центрі Любляни

У Словенії українці провели вуличну акцію в центрі Любляни

Фото
Укрінформ
Представники української громади в Словенії напередодні чергових роковин збиття російськими терористами рейсу MH17 провели вуличну акцію в центрі міста Любляна.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Словенії.

Таким чином учасники заходу висловили співчуття родинам і близьким жертв збиття рейсу MH17 та привернули увагу до російського терору.

“Під час заходу учасники вчергове привернули увагу словенського суспільства до триваючого вторгнення Росії в Україну, яке кожного дня вражає світ своєю жорстокістю, зухвалістю та варварством”, – йдеться в повідомленні.

Також учасники акції роздавали перехожим власноруч підготовлені паперові літачки, які стали символом страшної трагедії, що сколихнула весь світ.

Нагадаємо, у червні у центрі Любляни, неподалік від посольства рф у Словенії, відбулася мирна масова акція зі вшанування пам’яті українських дітей, убитих російськими окупантами під час військової агресії проти України.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Slovenia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-