Україна представила стенд на Бейрутському книжковому ярмарку

Україна представила стенд на Бейрутському книжковому ярмарку

Фото
Укрінформ
Український день на Бейрутському міжнародному арабському книжковому ярмарку став кульмінацією відзначення 25-ої річниці дипломатичних відносин між Україною та Ліваном. 

Наша держава вперше презентувала себе у цьому ярмарку 10 грудня, повідомляє прес-служба Посольства України в Лівані.

В програмі заходу, яке тривало з ранку до пізнього вечора, були виставка-продаж українських дитячих книжок, театралізований мюзикл "Бабуся" у виконанні учнів театральної студії при Українському культурному центрі і балетної студії, музично-театралізована вистава “Кирило Кожум’яка” учнів танцювальної студії “Весна”, виступ Бейрутського професійного театру танців "Зірка".

Крім того, найважливішою подією стала презентація драми Івана Франка "Зів’яле листя", яку з української на арабську мову переклав Імадеддін Раеф (проект Посольства України в Лівані та ГО "Українці Лівану").

Перед гостями заходу, серед яких була велика кількість відвідувачів ярмарку, представників громадськості, української спільноти, відбулася також презентація діяльності українських видавництв, пролунали українські колядки та щедрівки у виконанні фольклорного ансамблю “Онуки”, пісні у виконанні колективу Посольства України в Лівані. 

Глядачі були зачаровані виступами ліванської співачки Амалії Кауваш та українсько-ліванського гурту атлетів-гирьовиків.

На святі побував Святий Миколай, який подякував діточкам за виступи та вручив кожному з них солодощі.

Фото Посольства у Фейсбуці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-