Українці обрали трьох найактивніших волонтерів країни

Українці обрали трьох найактивніших волонтерів країни

Укрінформ
Громадська ініціатива Євромайдан-SOS третій рік поспіль скликає найактивніших волонтерів країни, аби їм подякувати та вкотре наголосити - саме вони вирішують ті проблеми, які або не здатна, або не хоче вирішувати держава.

Із 95 номінантів обрали лише трьох переможців, передає ТСН.  

"Першим відзнаку отримує Антон Дубішин. Допомагати фронту та виступати з лекціями 27-річному хлопцеві не заважає навіть невиліковна хвороба", - йдеться у повідомленні. 

Серед переможців також Артем - хворий на саркому, однак виступає перед бійцями у шпиталях. А ще Людмила Глондар - сестра полоненого Сергія Глондара, бійця 3-го полку спецназу. В полоні він із часу боїв під Дебальцевим у лютому 2015. Відтоді Людмила займається звільненням брата та інших бранців. 

Приз глядацьких симпатій дістався 80-річному пану Аскольду, який збирає кришечки від пляшок для забезпечення військових протезами.

Волонтерів нагородили грамотами та подарували скляних янголів, зроблених власноруч львівським художником. Але ті відказують: важливі не подарунки і не премії, а ті, кому допомога потрібна.

"Треба робити добрі справи не заради премії, а бути корисним людям і суспільству", - сказав волонтер Антон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-