СКУ закликає світ підтримати резолюцію ГА ООН про порушення прав людини в Криму

СКУ закликає світ підтримати резолюцію ГА ООН про порушення прав людини в Криму

Резолюція
Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) закликає міжнародну спільноту підтримати ініційовану Україною резолюцію Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй (ООН) про порушення прав людини в Криму.

Про це повідомляє прес-служба СКУ.

“Світовий конгрес українців закликає всі делегації до Генеральної Асамблеї ООН підтримати резолюцію про порушення прав людини в незаконно окупованому Криму, тим самим посиливши сигнал до Російської Федерації про те, що міжнародна спільнота не буде толерувати порушення міжнародного права і зобов'язань, а також кричущі порушення основних людських прав та фундаментальних свобод,” - заявив Президент СКУ Евген Чолій.

Також СКУ закликає українські організації всього світу та всіх друзів України приєднатися до підвищення обізнаності про значення цієї резолюції.

"Резолюція, яка буде розглядатися 15 листопада 2016 р., засуджує знущання та дискримінацію з боку російських окупаційних владних структур щодо жителів незаконно окупованого Криму, включно й українців, кримських татар та осіб, що належать до інших етнічних і релігійних груп, та закликає Російську Федерацію дотримуватися всіх своїх зобов'язань згідно з чинним міжнародним правом", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-