В Естонії опитують українську діаспору для полегшення вирішення її проблем

В Естонії опитують українську діаспору для полегшення вирішення її проблем

Укрінформ
Iнститут Балтійських досліджень в Таллінні починає добровільне опитування представників української діаспори для оцінки її стану та вироблення пропозицій для полегшення її проблем.

Про це розказала кореспонденту Укрінформу президент Конгресу українців Естонії Віра Коник.

«Конгрес українців Естонії просить діаспорян долучитися до опитування та поширити інформацію про нього серед знайомих українців по всій країні», - сказала Коник.

Опитування проводиться Балтійським інститутом досліджень. На його основі буде написано доповідь із оцінкою стану української діаспори і пропозиціями щодо вирішення проблемних питань. Результати представлять Міністерству культури та Міністерству внутрішніх справ Естонії. Керівник проекту – студентка Тартуського університету Олена Недожогіна.

Анкета розміщена за адресою http://www.surveygizmo.com/s3/2750875/ У вступному слові до неї говориться: «Українці складають найбільшу робочу діаспору в Естонії. На жаль, стан і добробут життя українців в Естонії не був досліджений із необхідною завзятістю. Питання анкети стосуються Вашого життя в Естонії, ситуації на ринку праці, причин переїзду, адаптації, і так далі. Ваша участь надзвичайно важлива для визначення кола проблем української діаспори!».

Заповнення анкети займає приблизно 10 хвилин. Опитування є повністю анонімним. Серед опитуваних будуть розіграні подарункові карти місцевого торгівельного центру.

Олег Кудрін, 7 вересня 2016 року

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-