Аргентинська діаспора прийме тернопільських студентів на стажування

Аргентинська діаспора прийме тернопільських студентів на стажування

Укрінформ
Молоді спеціалісти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського проходитимуть практику в Інституті внутрішньосудинної хірургії та інтервенційної радіології «ENERI» м.Буенос-Айрес. 

Про це повідомляє "Тернопіль наживо!".

"Я з радістю прийму студентів з медичного університету в своїй клініці і потурбуюся, щоб вони мали стажування і в інших медичних закладах. Хочу, щоб вони здобували важливий практичний досвід і розвивали медичну галузь в Україні», – зазначив голова Української Центральної Репрезентації в Аргентинській Республіці та відомий нейрохірург Петро Лилик.

Студентський обмін відбудеться в рамках домовленостей у ході робочого візиту делегації Республіки Аргентина, який відбувся 27 серпня.

Ректор Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського професор Михайло Корда, голова Української Центральної Репрезентації в Аргентинській Республіці та відомий нейрохірург Петро Лилик і віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура підписали тристоронню угоду про співпрацю.

Петро Лилик – аргентинський нейрохірург-новатор українського походження, засновник і директор Інституту внутрішньосудинної хірургії та інтервенційної радіології «ENERI» м.Буенос-Айрес. Народився в родині українських емігрантів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-