Українці Австралії зможуть почути «Океан Ельзи»

Українці Австралії зможуть почути «Океан Ельзи»

Укрінформ
У рамках свого світового туру до Австралії приїде один із найулюбленіших гуртів української молоді всього світу «Океан Ельзи».  

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з посиланням на прес службу української кредитної кооперативи «Дністер», яка виступила інформаційним партнером події в Австралії.

«Такі заходи як приїзд «Океану Ельзи» дуже важливі для української молоді у діаспорі, адже вони дозволяють їм зберегти зв'язок із Батьківщиною, на якій багато з них навіть не були. Крім того, що такі заходи надзвичайно консолідують громаду, вони по-новому відкривають Україну для пересічних австралійців, створюють такі необхідні для нас сьогодні позитивні інформаційні приводи», - вважають у Посольстві України в Австралії.

За інформацією кооперативи, команда «Океану Ельзи», дасть лише 2 історичні концерти – 3 лютого 2017 року у Мельберні (у залі 170 Russell) та 5 лютого 2017 року у Сіднеї (The Metro Theatre).

В Українській дипустанові пророкують українському рок-гурту не менший успіх, аніж тут спостерігався під час прильоту до австралійського Перту українського транспортного літака «Мрія» у травні цього року.

Іван Юсип’юк, КАНБЕРРА, 31 серпня 2016 р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-