Роботи українського фотохудожника покажуть на Фестивалі демократії в Австралії

Роботи українського фотохудожника покажуть на Фестивалі демократії в Австралії

Укрінформ
Виставка українського фотохудожника Максима Требухова, присвячена Революції Гідності, стане ключовою у програмі міжнародного Фестивалю демократії, який пройде у Сіднейському університеті Австралії 2-7 вересня цього року.  

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До нас звернулися керівник аналітичного Центру Українська демократична ініціатива (Ukraine Democracy Initiative) Ольга Олейнікова з пропозицією представити на Фестивалі Україну. Ми передали на розгляд організаторів кілька проектів, однак в результаті зупинилися на надзвичайно емоційні фотовиставці Максима Требухова», - повідомили в Посольстві України в Австралії.

Саме завдяки підтримці Центру Українська демократична ініціатива, який цього року розпочав свою діяльність на базі Університету Сіднею, Україна вперше буде представлена на заході, який щорічно проводиться в Австралії і має на меті представити учасникам найбільш знакові, на думку організаторів, приклади борoтьби за демократію у світі.

Максим Требухов народився 16 листопада 1980 року в старовинному місті Ромни, що на Сумщині. Вивчав мистецтво та живопис у Художній школі під керівництвом Анатолій Кібеця. З 1998 року почав професійно займатись фотографією в студії. З 2004 року живе і працює в Києві. Співпрацює з різними виданнями.

 Іван Юсип’юк, КАНБЕРРА, 30 серпня 2016 р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-