Українці Іспанії влаштували дітям загиблих бійців АТО відпочинок у Барселоні

Українці Іспанії влаштували дітям загиблих бійців АТО відпочинок у Барселоні

Фото
Укрінформ
Діаспора Іспанії організувала відпочинок у Барселоні для 23-х українських дітей, батьки яких загинули або беруть участь в зоні бойових дій на Донбасі.

Про це повідомляють Новини діаспори з посиланням на прес-службу Генерального консульства України в Барселоні.

"23 маленьких українця – діти українських Героїв – перебували на оздоровленні та відпочинку в Каталонії з 22 липня по 6 серпня 2016 року", - зазначається у повідомленні.

Протягом двох тижнів вони мали можливість відвідати найцікавіші історичні місця та найвизначніші культурні пам’ятки Барселони, познайомитися з іспанськими традиціями і культурою, побувати в музеях, на відомому стадіоні футбольного клубу Барселони, весело провести час в аквапарку та парку лабіринтів, а також поласувати смачного шоколаду на одній із шоколадних фабрик. Незважаючи на насичений графік екскурсій, обов’язковим був і відпочинок та дозвілля на пляжі Середземного моря.

Оздоровлення та відпочинок в Барселоні дітей з соціально незахищених сімей вже другий рік поспіль організовується за ініціативи активіста української громади Барселони Галини Корольової, а також завдяки невтомній роботі та підтримці Української Греко-Католицької Церкви в м.Барселона, асоціацій українців Каталонії, Тарагони, Гіссони, українських сімей, які допомогли з поселенням дітей, а також всіх українців, які долучилися до цієї благодійної справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-