Австралійський футбольний клуб передав форму для дітей із зони АТО

Австралійський футбольний клуб передав форму для дітей із зони АТО

Укрінформ
Посол України в Австралії Микола Кулініч взяв участь в урочистій передачі футбольної форми від австралійського футбольного клубу Western Sydney Wanderers (WSW) для українських дітей із футбольної команди «Колос» (Новий Айдар, Луганська область).

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«WSW із радістю надав 20 комплектів футбольної форми для цих маленьких дітей, в надії на те, що вони продовжуватимуть просувати світову гру і прагнутимуть сконцентруватися на спорті, а не на війні, в якій багато хто з їхніх батьків змушені брати участь заради миру у їхній країні», – заявили з цього приводу у прес-службі клубу.

Така гуманітарна ініціатива стала можливою завдяки підтримці української громади Австралії, а саме п.Ярослава Думи та п.Романа Дехніча, який очолював громадський комітет з допомоги НОК України під час проведення Олімпійських ігор в Австралії. Передача відбулася у Blacktown International SportsPark у Сіднеї.

Уже 22 серпня ц.р. гуманітарний вантаж вирушить до України і українські діти із зони АТО матимуть змогу грати у футбол в справжній футбольній формі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-