В ОАЕ відкрився перший український літературний клуб

В ОАЕ відкрився перший український літературний клуб

Укрінформ
У столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі запрацював Український літературний клуб.

Про це пише Експрес.

"Літературний клуб в Абу-Дабі ми вирішили створити для підтримки сучасної української літератури та поширення української культури в ОАЕ. З допомогою цих книг також підтримуватимемо наші знання української", - повідомив українець, який живе та працює в Еміратах, Євгеній Семенов.

За його словами, першою книгою, яку прочитають учасники новоствореного закладу для українців, буде роман "Лексикон інтимних міст" Юрія Андруховича.

"Нашу ідею підтримала Міжнародна літературна корпорація "Meridian Czernowitz", яка співпрацює з сучасними українськими письменниками, Вони запропонували нам для вибору першої книги три українські бестселери останнього часу, серед яких громада шляхом відкритого голосування обрала роман "Лексикон інтимних міст" Юрія Андруховича", - зазначив він.

Євген додав, що всі книги, які відправила корпорація на Аравійський півострів були підписані автором.

"У суботу їх привезе українка з нашої громади. Тоді й відбудеться перше засідання Українського літературного клубу в Абу-Дабі, де всі учасники матимуть можливість познайомитись, поспілкуватися, поділитись своїми очікуваннями від роботи ініціативи та отримати довгожданий бестселер", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-