Українська вболівальниця стала зіркою соцмереж на Євро-2016

Українська вболівальниця стала зіркою соцмереж на Євро-2016

Фото
Укрінформ
Українська вболівальниця Влада Щеглова, майбутня журналістка, футболістка і просто красуня, стала зіркою соцмереж на Євро-2016.

Про це повідомляє Футбол24.

Після матчу збірної України з Польщею виявилося, що фотографам на матчі була не так цікава гра, як українська вболівальниця на трибунах. Світлини дівчини буквально підірвали соціальні мережі не тільки українських, але й іноземих фанів. 

Владі 20 років. Вона здобуває вищу юридичну освіту, але мріє стати… футбольним журналістом.

“Я особисто, як і всі фанати нашої збірної засмучена результатом. Я була впевнена, що Україна повинна виходити з групи. Після матчу з Німеччиною, коли наші показали досить непоганий футбол, я думала, що Північну Ірландію ми обіграємо без проблем”, – зауважує вболівальниця.

“Можливо неправильні тактичні моменти і погодні умови зіграли не на нашу користь. Насправді, я не можу сказати, що наша збірна погано грала. Було достатньо моментів в кожній грі, ось тільки з реалізацією проблема”, – продовжує ділитися думками майбутня журналістка.

“Шевчук з П’ятовим були кращі в матчі проти Німеччини! З Ірландією добре виглядали Степаненко і Сидорчук. Ну і звичайно ж, я не можу не відзначити наших молодих хлопців Коваленка і Зінченка, вони молодці! І я впевнена, що за ними стоїть майбутнє нашої збірної”, – підсумовує Влада виступ української команди.

Також майбутня журналістка зізналася у тому, що сама грала на позиції опорного півзахисника: “Я футбол знаю не тільки зовні, я сама грала довгий час. Я народилася, якщо так можна сказати, у футбольній родині. Тато грав, брат грає, ну і я теж недалеко пішла. У дитинстві грала завжди з хлопчиками у дворі, а потім почала тренуватися вже в команді”.

На жаль, дівчині довелося покинути футбол. Вона переїхала до Києва, щоб отримати вищу освіту. Та й рівень жіночого футболу в нас не надто високий. Але байдужою до цього виду спорту Влада не залишилася. 

Також вона дала свій проноз на Євро: “Мені подобається збірна Німеччини! Я впевнена, що по ходу чемпіонату вони ще додадуть. Далі буду вболівати за них. А шанси на цьому Євро є у багатьох команд, у тієї ж Іспанії, чи Франції, наприклад. Ну а перемога все ж за Німеччиною буде”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-