Діаспору просять допомогти новонародженому українцю в Сіднеї

Діаспору просять допомогти новонародженому українцю в Сіднеї

Укрінформ
Українська родина мандрівників, музиканти гурту "Фолькнери", які перебувають в Сіднеї (Австралія), просять допомогти з грошима на лікування для їхнього новонародженого сина Марка Муляра.

Про це пише gazeta.ua.

"На 28-му тижні вагітності, Ярина (мати - ред.) передчасно народила Марка. Нині його доглядають в Сіднейському перинатальному центрі. Оскільки батьки іноземці, то день перебування в закладі коштує близько 3 тис. євро. Без такого догляду хлопчик не виживе. Батьки не мають страхового полісу, що покрив би витрати на пологи й подальше лікування. Їхні візи не дають можливості працювати в Австралії. Термін їх дії закінчується 14 травня", - йдеться у повідомленні.

Наразі їхній борг перед клінікою зріз до 100 тис. євро.

Батьки новонародженого Марка просять у небайдужих допомогти врятувати життя сина. Кошти можна перевести через Українську біржу благодійності.

Батьки – відомі мандрівні музиканти гурту "Фолькнери" - Ярина Квітка та Володимир Муляр. 1,5 року тому вони вирушили в навколосвітню подорож велосипедами, щоб розповідати людям про Україну. Проїхали 25 тис. км, побували в 16 країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-