"Міс українська діаспора” допомагає українським дітям

Укрінформ
"Міс Діаспора 2015 Євгенія Борідка передала подарунки для вихованців київського дитсадку “Родина” для дітей з обмеженими можливостями від американських благодійників.

Про це повідомляють Новини діаспори з посиланням на Голос Америки.

Американка родом із Полтави, виграла минулорічний конкурс краси у Чикаго, а свій приз – 1000 доларів – вирішила віддати на благодійність. Тепер їздить із доброчинною місією по дитбудинках України. Каже – українська діаспора Америки відрядила її з наказом витратити гроші розважливо, на те, що справді потрібно. А дитсадку “Родина” потрібен миючий пилосос.

“Мені українська громада надала можливість передати гроші тим людям, які справді цього потребують. Я вирішила дати не тільки гроші, а те, що їм потрібно найбільше. Вони попросили прилад для вологого прибирання”, - розповідає Євгенія.

Цей дитсадок організували для своїх дітей самі батьки, тому благодійна допомога для їхньої громадської організації - на вагу золота.

"Діти дуже рухливі, діти постійно перебувають в цьому центрі з 8 до 5 години, деколи й довше. Деколи приходять й інші люди. Ми намагаємося, щоб була чистота. І тому цей пилосос – це нам дуже велика підтримка. Просто така елементарна річ, яка буденна для кожного, для нас ця покупка була б неможливою", - пояснює член правління ГО “Родина” Маріанна Онуфрик.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-