Українка звернулася до Єлизавети ІІ з проханням підтримати її у відборі Євробачення-2016

Українка звернулася до Єлизавети ІІ з проханням підтримати її у відборі Євробачення-2016

Укрінформ
Українська співачка Діана Вартанова, яка виступає під псевдонімом Diana Mess, звернулася до королеви Великої Британії Єлизавети II з проханням підтримати її антивоєнну пісню «World Support Ukraine» у відборі Євробачення-2016.

Текст листа українка виклала на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляють Новини діаспори.

"Я вирішила скористатися своїм правом написати Її Величності, аби попросити про підтримку моєї позиції та антивоєнній пісні «World Support Ukraine» на британському відборі конкурсу «Євробачення-2016»", – написала вона.

А в самому листі до королеви сказано: "Ваші слова про дотримання поваги до цілісності та суверенітету України дали надію активній українській діаспорі Лондона і лягли в основу моєї антивоєнної пісні «World Support Ukraine». З нею я хочу виступити на Eurovision 2016, тому і подала заявку на участь від Великобританії".

Співачка наголосила, що були закиди про політкоректність щодо слів її пісні, однак "вона не політична, а антивоєнна".

"Прошу Вас нагадати всім, що антивоєнна пісня належить до категорії загальнолюдських цінностей і що Великобританія є країною-засновницею конкурсу «Євробачення», а значить, її думку та багаторічні музичні традиції слід поважати", – зазначила Діана Месс у листі до королеви Єлизавети II.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-