МЗС запустив сайт, який розкаже світові про Україну

МЗС запустив сайт, який розкаже світові про Україну

Укрінформ
В рамках розвитку публічної дипломатії МЗС України розпочинає міжнародну онлайн-кампанію #myukraineis (Моя Україна - це) з популяризації нашої країни за кордоном.

Про це повідомляє офіційний сайт зовнішньополітичного відомства.

"Сайт www.myukraineis.org є результатом співробітництва Міністерства закордонних справ, Міністерства інформаційної політики та організації StratCom.UA. Сайт є платформою для інформування іноземців про сучасну Україну та її історію. #myukraineis є хештегом кампанії", - йдеться у повідомленні.

Також, як зазначили у прес-службі, особливість сайту полягає в тому, що з моменту запуску (30 листопада) він перетворюється на платформу з контентом, який генерують самі користувачі. Кожен охочий українець або іноземець може пропонувати свої факти про Україну та відомих українців в режимі онлайн у розділі "Add your story".

"Найкращі запропоновані користувачами факти будуть розглядатися авторитетною експертною радою і додаватися до сайту. Отже, ініціатива кожного має значення для того, щоб цікаво розказати світові про Україну", - додали у прес-службі дипвідомства.

До того ж повідомляється, що в основі проекту покладено ідею звільнення від існуючих кліше та стереотипів про Україну.

До кампанії #myukraineis будуть залучені закордонні дипломатичні установи України, закордонні українці, наші зарубіжні партнери, а також громадяни України та іноземці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-