Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Гуманітарна ініціатива "Захист патріотів" передала 10 тис. аптечок для українських бійців

Укрінформ
Гуманітарна ініціатива Світового конгресу українців (СКУ) "Захист патріотів" передала українським воїнам 10 тисяч покращених аптечок першої допомоги.

Про це повідомляється на сайті СКУ.

"На сьогодні в рамках Гуманітарної ініціативи СКУ "Захист патріотів" вже розподілено 10,423 таких аптечки", - йдеться у повідомленні.

unnamed(1)

Крім цього, проведено тренінги для 13,039 воїнів Збройних Сил, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки, Управління державної охорони, Державної прикордонної служби та добровольчих батальйонів України, а також для 2,384 випускників вищих військових навчальних закладів України, які будуть мати достроковий випуск у березні 2015 року. Також проводяться курси і для інструкторів, які ведуть тренінги з тактичної медицини.

"Світовий конгрес українців завдячує успіхами Гуманітарної ініціативи СКУ "Захист патріотів" відданій праці директора з гуманітарних ініціатив СКУ деректора Уляни Супрун разом з численними інструкторами та добровольцями, а також фінансовій підтримці жертводавців з різних частин світу", -  заявив президент СКУ Евген Чолій.

unnamed

Метою Гуманітарної ініціативи СКУ "Захист патріотів" є зберегти життя захисників України у бойових умовах шляхом проведення інструктажів з тактичної медицини за стандартами курсів бійця рятувальника НАТО та надання покращених аптечок першої допомоги.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-