МКІП розпочинає флешмоб «Місяць селфі з пам’ятками»

МКІП розпочинає флешмоб «Місяць селфі з пам’ятками»

Укрінформ
У Міністерстві культури та інформаційної політики України закликали взяти участь у флешмобі «Місяць селфі з пам’ятками».

Як передає Укрінформ, про це МКІП повідомляє у Фейсбуці.

«Сьогодні у Міжнародний день пам'яток і визначних місць МКІП разом з Національною комісією ЮНЕСКО МЗС оголошують флешмоб «Місяць селфі з пам’ятками». Мета акції — підвищити обізнаність суспільства щодо значимості та унікальності пам’яток культурної спадщини, відчувати гордість та співвідповідальність за їх збереження», - зазначили у МКІП.

Долучитись до флешмобу може кожен охочій.

«Для цього потрібно лише зробити селфі на фоні пам’ятки культурної спадщини України та розказати у дописі коротку історію пам’ятки або цікавий факт про неї. Також не забудьте позначити пост хештегом #селфізпам_ятками2024 #saveheritage #CulturalMonument #CulturalSite», - зауважили у МКІП.

Читайте також: Одеський будинок вчених включать до списку будівель, які допоможе відремонтувати Італія - Карандєєв

Ті учасники, хто опублікує найбільшу кількість фото з інформацією про пам’ятки, а також ті, чиї пости зберуть найбільшу кількість лайків зможуть отримати приз. Це подарункові сертифікати, які дозволять краще пізнати рідну культуру та більше дізнатися про культурну спадщину України.

Як повідомляв Укрінформ, МКІП визнало таким, що не підлягає занесенню до Державного реєстру нерухомих пам’яток, колишній об’єкт культурної спадщини – Монумент на ознаменування возз’єднання України з Росією, розташований у Києві у Хрещатому парку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-