У Софії Київській до Великодніх свят презентують інсталяцію з квітів

У Софії Київській до Великодніх свят презентують інсталяцію з квітів

Укрінформ
До Великодніх свят у Національному заповіднику «Софія Київська» презентують унікальну інсталяцію з квітів від іменитих флористів.

Про це повідомила пресслужба Київської міської ради, передає Укрінформ. 

«До Великодніх свят у Національному заповіднику «Софія Київська» презентують унікальну інсталяцію з квітів від іменитих флористів, а також проведуть майстер-класи для усіх бажаючих», – йдеться в повідомленні. 

Як повідомили у Софії Київській, 18 та 19 квітня майстри працюватимуть над створенням квіткової конструкції, а 20 квітня відвідувачі матимуть нагоду спостерігати цей витвір справжнього мистецтва наживо.

У Київраді зазначили, що офіційне відкриття відбудеться за участю генерального директора Національного заповідника «Софія Київська» Нелі Куковальської та лекції від протоієрея Георгія Коваленка.

Читайте також: У Софії Київській презентували факсимільні видання трьох Апостолів

«Великодні вихідні» — чудова можливість поринути в атмосферу великоднього свята та насолодитися красою природи в Софії Київській. Усі охочі зможуть насолодитись чарівною великодньою інсталяцією, яка буде попередньо створена запрошеними флористами на майстер-класі, який проведе міжнародний флорист Олена Дручан», – зазначають організатори. 

Як повідомляв Укрінформ, у Музеї історії міста Києва відкрилася виставка «Анастазис. Світло Воскресіння», що демонструє витоки та становлення найважливішого християнського свята.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-