«Дюна: Частина друга» стала найкасовішим фільмом у світі з початку року

«Дюна: Частина друга» стала найкасовішим фільмом у світі з початку року

Укрінформ
Фантастична стрічка «Дюна: Частина друга» кінорежисера Дені Вільньова стала найкасовішим фільмом у світі з початку 2024 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Зазначається, що фільм уже зібрав 494,7 мільйона доларів США у всьому світі, в тому числі 208 мільйонів доларів у Північній Америці та 289,4 мільйона доларів у решті світу.

До сьогодні (понеділка) прибуток від прокату стрічки повинен перевищити позначку в 500 мільйонів доларів США - цифру, яку мало який із фільмів досягав у часи після пандемії коронавірусу.

Незважаючи на те, що тільки початок року, «Дюна: Частина друга»» вже стала найкасовішим фільмом 2024 року як у США, так і світовому прокаті.

Після 10 днів у прокаті другий фільм «Дюни» перевершив касові збори у США від першого фільму, який вийшов торік (108 мільйонів доларів).

Читайте також: Автомобіль із фільму «Я, «Побєда» і Берлін» продадуть на аукціоні

За межами США та Канади «Дюна: Частина друга» отримала найбільші прибутки в Китаї ($36 млн), Великій Британії ($32,8 млн), Німеччині ($25 млн), Франції ($24,9 млн) та Австралії ($15,6 млн).

Як повідомляв Укрінформ, відомий режисер Дені Вільньов хотів би зняти три, а не два фільми за сагою Френка Герберта «Дюна».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-