Кінофестиваль Cinema for Victory через велику кількість учасників продовжили на тиждень

Кінофестиваль Cinema for Victory через велику кількість учасників продовжили на тиждень

Укрінформ
Організаційний комітет фестивалю документального кіно Cinema for Victory через велику кількість заявок на участь продовжив кінофестиваль на сім днів - із 23 до 29 лютого. Його програму та локацію проведення з міркувань безпеки повідомлять після офіційного відкриття.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно у Фейсбуці.

«Раді повідомити, що через велику кількість заявок на участь, організаційний комітет вирішив подовжити кінофестиваль на сім днів із 23.02 до 29.02. Це стане можливістю для всіх стрічок, які подали в зазначений термін та пройшли технічний відбір, бути продемонстрованими в конкурсній та позаконкурсній програмах», - ідеться у повідомленні.

Перегляд фільмів розпочнеться з 24 лютого, а програму фестивалю та локацію проведення повідомлять 23 лютого, одразу після офіційного відкриття, з міркувань безпеки.

У Держкіно зазначили, що кінофестиваль Cinema for Victory проводиться винятково за рахунок позабюджетних коштів і висловили особливу подяку за підтримку CORE (Community Organized Relief Effort) - міжнародній гуманітарній організації, яка функціонує в Україні з початку повномасштабного вторгнення та заснована Шоном Пенном і Енн Лі.

Читайте також: На Херсонщині відкрився перший фестиваль «Рідна мова - шлях до перемоги»

Як повідомляв Укрінформ, раніше зазначалося, що перший в Україні національний фестиваль документального кіно Cinema for Victory, на якому представлять зняті під час російсько-української війни фільми, пройде Києві з 23 до 25 лютого.

Фото: Zelenskiy/Official

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-